icia

Jsme nový typ investorů na trhu

Intelektuální investice jako nová měna

ICIA sdružuje lidi, kteří chtějí investovat svůj intelektuální kapitál. Intelektuální investice je vklad času, know-how a energie výměnou za podíl ve společnosti. Naši členové pomáhají vlastníkům nápadů a společnostem s úspěšným startem a skokovým růstem.

Scroll for more information

PŘEROSTL VÁS VLASTNÍ PROJEKT?

Máte nápad, který sami neuřídíte nebo se necítíte na jeho realizaci či financování? V ICIA věříme, že dobrý nápad potřebuje dobrého parťáka. Takového, který s vámi ponese rizika i oslaví úspěchy. Který s vámi bude sdílet znalosti a zkušenosti. Který dá do projektu srdce a, bude-li to třeba, i peníze.

Scroll for more information
quote

Jsme investoři. Vystupujeme jako celek,
fungujeme jako osobnosti.

Kdo jsme?

Jsme tým zkušených realizátorů z komerčních oborů napříč komerčním spektrem.
Marketing – Komunikace – Právo – Obchod – Logistika – Patentová ochrana – IT technologie – Fundraising – Design.

Čeho chceme dosáhnout?

V době, kdy peníze ztrácí svou hodnotu, přicházíme s novou měnou – s intelektuálním kapitálem. Chceme jej postavit na úroveň kapitálu finančního. Naším cílem je postupně etablovat intelektuální kapitál jako vhodný způsob komerčního vztahu a směnit jej za podíl na výsledku ve společném projektu.

Scroll for more information
ICIA

Přednášky a semináře

Vytváříme podmínky pro rozvoj principů intelektuální investice a pomáháme zkvalitnění informovanosti. Spolupracujeme s podobnými sdruženími, institucemi a universitami.

ICIA

Komunita

Společně tvoříme, vymýšlíme, sdílíme a pracujeme. Stavíme týmy pro běžící projekty a jsme na to lidsky i prostorově vybaveni.

ICIA

Realizace

Kvalita naší práce je podpořena silným realizačním zázemím. Stojí za námi mezinárodní designerské studio, renomovaná právní kancelář či fundraisingová společnost.

Partneři